TRAPPE TUSIND NR. 4

... er udkommet. Læs det her på siden eller køb det for 30 kr. gennem abonnement eller hos boghandleren.

Og nr. 5 indkalder vi artikler til med følgende opfordring:

I løbet af efteråret vil TRAPPE TUSIND føje et nyt nummer til rækken, og i den forbindelse efterlyser vi hermed bidrag til det, der skal blive TRAPPE TUSIND nummer fem.

Trappen er som udgangspunkt temaløs, så der er frit slag, så længe bidraget på den ene eller anden måde handler om litteratur og litteraturvidenskab og/eller de interessante gråzoner, der omgiver litteraturen og videnskaben om den.

Vi ønsker os essays, artikler, endnu ukendte skriftformer, polemikker, kollektiv-tekster og (upublicerede) oversættelser. Eksperimenter såvel som ingen eksperimenter. Vi modtager ikke anmeldelser, men gerne læsninger – og meget gerne af ny litteratur. Skønlitteratur opsøger vi i udgangspunktet selv, men har du et godt forslag, er du velkommen til at kontakte os.

Vi lægger vægt på, at bidragene ikke nødvendigvis kun bliver til på skribentens skærm, men også finder deres form i et samarbejde mellem skribent og redaktion, der løber hen over efteråret. Det betyder selvfølgelig ikke, at vi blankt vil afvise færdige og formfuldendte bidrag, men at det, vi i denne omgang efterlyser, er skarpe ideer.

Send os derfor gerne en halv eller hel side, der præsenterer bidragets indhold, hvilken form, man forestiller sig, det kunne antage, og hvad det er for en nysgerrighed, der styrer projektet. Hvad der så at sige er anstødsstenen for dit bidrag.

Artikler kan udmærket tage udgangspunkt i stof, man har arbejdet med i universitetsopgaver, ligesom man selvfølgelig er velkommen til at bruge de akademiske greb og indsigter, man kunne have erhvervet sig gennem dette arbejde. Men send hellere end et opgaveuddrag en halv side om, hvordan man forestiller sig, at stoffet kan formidles i artikelform.

De tidligere numre af trappen er derude (og stadig til salg, 30 kr pr. stk, 100 for abonnement), og her kan man finde fine eksempler på bidrag. Vær dog opmærksom på, at formen er fri.

Læs evt. mere om vores retningslinjer her og send så dit bidrag/forslag til trappetusind@gmail.com i word-kompatibelt format. Deadline for idéer, udkast osv. er d. 1. september 2010.

Forslag til omslagsillustration modtages også meget gerne (se ovenstående link for detaljer om format og download af skabelon). Deadline for dette er d. 1. oktober 2010.


Bedste hilsener fra TRAPPE TUSIND