Trappe Tusind

Om TT

 

 

Om Trappe Tusind

Trappe Tusind er et tidsskrift, der redigeres af studerende ved Litteraturvidenskab på Københavns Universitet. Bidragsyderne er både studerende og ikke-studerende; omdrejningspunktet er litteraturen og litteraturvidenskaben. Redaktionen arbejder således dels for at skabe et indblik i den litteraturvidenskab, der aktivt udøves blandt de studerende på faget og dels for at udvikle et skriftligt forum for litteraturvidenskabelig debat og tankevirksomhed. 

Tidsskriftet koster 40 kr. og sælges bl.a. hos Møllegades Boghandel, Politikens Boghandel, Roland Bar, Ræven og Pindsvinet og Kunsthal Charlottenborg i København samt hos Løve's Bog- og VinCafé i Århus. Desuden kan tidligere numre frit tilgås i pdf-format her på siden.

Udover selve tidsskriftet, der udkommer halvårligt, vil der sporadisk blive tilrettelagt en række særnumre i form af hæfter, der vil fokusere på et enkelt tema.

Redaktion

Nanna Søndergaard Larsen, Esther Prætorius Salling, Frede Mads Møller Gregersen, Mikala Mul, Gustav Valdemar Strange

Adresse

Trappe Tusind, c/o Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, Københavns Universitet, Karen Blixens Vej 1, 2300 København S