Trappe Tusind

Send ind

 


Vi begynder nu langsomt udrulningen af artikel-delen af vores hjemmeside, hvor man netop nu kan læse Asger Schnaks artikel om små begyndelser og første morgener og Julie Sten-Knudsen alfabet-digt begge fra 2009, samt Nanna Storr-Hansens digt @Vinterhaven fra 2019-udgivelsen.

Derudover kan man igen læse visse blade i deres helhed enten her på hjemmesiden eller i pdf-format. Det er under fanen 'Arkiv'. Vi starter med de første tre udgivelser, heriblandt særnummeret fra 2009.

kh Trappen


Nyt nummer ude nu!


Vi har genbesøgt særnummeret om Inger Christensen fra 2009. Det er blevet til en forvokset, men dejlig størrelse, hvor en række af de oprindelige bidragsydere som Mikkel Krause Frantzen, Lilian Munk Rösing og Stefan Kjerkegaard genbesøger deres gamle skrivende jeg. Derudover er der kommet mange nye bidrag til fra blandt andre Marie Silkeberg, Nanna Storr-Hansen og Juliana Spahr. Andreas Vermehren har stået for nummerets smukke kunstneriske udtryk.

Kan købes i Møllegades Boghandel og hos Ræven og Pindsvinet, men læses overalt.Bidrag sendes til trappetusind@gmail.com.
Vi har desværre ikke mulighed for at give kritik på alt, vi modtager.