Trappe Tusind

Send ind

 

 

Send ind

Redaktionen tager meget gerne imod bidrag eller forslag i form af artikler, essays mv., der på den ene eller anden måde forholder sig til litteratur og/eller litteraturvidenskab. Vi modtager også gerne skønlitterære bidrag.

Alle er velkomne til at bidrage. Som udgangspunkt opererer tidsskriftet ikke med temastruktur, så der er, udover den litterære vinkel, ingen særlige emnemæssige restriktioner at forholde sig til. Essays, artikler, dispositioner, endnu ukendte skriftformer, polemikker, kollektiv-tekster er velkomne. Eksperimenter såvel som ingen eksperimenter. Formen er med andre ord fri, udnyt det gerne. Vi modtager ikke anmeldelser, men gerne læsninger – og meget gerne af ny litteratur. Vi er også interesserede i oversættelser, både af artikler/teoretiske tekster og litteratur.

Vi lægger vægt på, at både bidrag, skribent og redaktion drager fordel af en konstruktiv-kritisk proces. Derfor tager vi, om ikke helst, så i hvert fald med glæde, imod udkast og dispositioner. Det giver os et godt udgangspunkt for den samlede redigering af tidsskriftet og den (ikke nødvendigvis hærdede) skribent et glimrende grundlag for en god arbejdsproces. Send i alle tilfælde, og hellere før end senere, gerne den idé, du vil arbejde videre med, så vi kan danne os et overblik.

Skriv til trappetusind@gmail.com

Bidrag sendes i Word-kompatibelt format: .doc, .docx, .rtf eller lign.

Vi modtager også meget gerne forslag til omslagsillustration. Formatet er 25 cm (højde) x 15,5 cm (bredde), fuldt omslag 25 cm x 31,5 cm. Du kan downloade skabelon til omslag her(Adobe Illustrator-format) og/eller her (pdf-format). Forslag bør sendes i højopløsningsbilled- eller grafikfiler (Adobe-kompatible) ligeledes til vores mailadresse.